Sunday, April 17, 2011

Anekdotlar Üçlüsü...

Witsel;
Liege'in ortasaha tandemindeki ex-örgülü bonus bu sezon dümeni ele aldı. Gazinolar takipte... Geçen sezon kellesine 10+m değer biçilen 'esas oğlan' Defour (=Nicky Butt?) yerine bu asgari-üstü tekniğe sahip dinamoyu işaret etmenin haklı gururunu(!) yaşıyor, Defour'un sakatlığında yamacına stajyer niyetine verilen Camara'nın da 'hiç de fena olmadığını' not düşüyorum.
Tebrikler tekerleme isimli adam.
(G.Saray'ıma da iyi uykular...)

Inkoom;
2010 Dünya Kupası'nda herhalde bir babası bir de ben tarafindan dikkat kesildi kendisine...
İleri geri kurulmuş pilli oyuncak gibiydi. Hoşuma gitti. Rakibi uyuzlara gark edebilecek bir eleman... bir fayda insanı. Öğrendim ki tembelliği yenip konduracağım bir başka yazının kahramanlarından Konoplyanka'nın takımına, Dnipro'ya transfer olmuş. Tabi ödenen miktarda başkanın birikmiş stopaj paraları da etkin olmuş diyebiliriz. Kendisine uzatılan süngerli mikrofonlara 'ak pak' 5milyon harcadım şeklinde ifade verdiği söyleniyor...(5milyon ne yahu...Du bakalım)

Boussoufa;
Ingiltere deneyimi için çok yanlış bir kapıdan(=Chelsea) içeri girmenin bedelini Belçika'ya 'sürülerek' ödeyen bu Faslı minyatür devrearası Rusların İstanbulspor'u, Anzhi'ye transfer olmuş. 7 milyon artı şekersiz ciklet, yetenekleri ölçeğinde gayet uygun bir bonservis. Kariyer planlamasını muhtemelen "$" üzerine kurması ise hayalkırıklığı tabi.

No comments:

Post a Comment